CAD-projekteerija küsitlus

Teie ettepanekud ja kommentaarid

  1. 3d-s modelleerimine ja tehtud asja joonise valmistamine oli tore
  2. Palun loobuge juhendaja rollist. Te ei suuda seda ära õppida. Küsitluse pealiskaudsus ja mõttetus illustreerib seisukohta. Koolitusel valitsenud ebaadekvaatsus ja kaos tekitas shoki, millest toibumine võtab veel aega. Lugupidamisega, A.B.
  3. Inseneerika õppematerjalile ei pääse enam ligi, sellest on kahju, sest praktiseerin arhitektina aga taustateadmised on alles omandamisel
  4. Kuna õppijate tase on väga erinev oleks kasulik teha koolituse alguses tasemetest. Selle võib ka kursusele registreerimisel üles panna. Aga hea tahtmise juures on võimalik sammu pidada. Abiks on koolituse materjalid väljatrükina.
  5. Oli kasulik ja praktiline kursus.
  6. Ma osalesin koolitusel eesmärkiga, et täiendada oma teadmisi projekteerimises. Kõige rohke ma tahtsin osaleda praktikas.Praegu ma olen lootuses, et võib saan kohta praktikal või leian tööd projekteerijana. See on mul suur unistus viia ellu minu kunagi omandatud teadmisi joonestamises.
  7. Koolituse kestus võiks olla selle võrra pikem, et ei peaks tundides õpitavat materjali joostes läbima. Muidu oli kõik suurepärane
  8. Meie kursusel 2017. aasta algul ei räägitud käskudest "Align" ja "Match properties", mis teevad joonestamise kiiremaks ja kergemaks.
  9. Vaja oleks rohkem harjutusaega uue teema alustamisel .
  10. Koolitus oli väga kasulik ja täitis oma eesmärki-leida töö ka omandada erialased oskused, 100%-liselt.