KalóriaBázis - Visszaállítsuk a régi dizájnt?

Bármilyen megjegyzés, vélemény kifejtése itt:

  1. Szénhidrát csökkentett élelmiszerek reális kedvező áron .
  2. Hálásan köszönöm az erőfeszítéseiteket, elmondhatatlanul nagy segítset jelent nekem (és szerintem sokunknak) a Kalóriabázis. Szívből kívánok sok sikert a továbbiakhoz!
  3. Kedves fejlesztők! Hasznos lenne, ha a zsír, a szénhidrát és a fehérje mellett a cukor bevitelének mennyiségét is tudnánk követni.Egyébként nagyon jó az oldal, átlátható, szívesen ajánlom másoknak is.
  4. Az új dizájnszínek sokkal jobban tetszenek!!! A fejlécről azért nem tudok nyilatkozni, mert csak egyet ismerek, mindig így nézett ki, jelzem tetszik és átlátható. Az új már látható, csak béna vagyok, vagy ez még csak elképzelés?
  5. köszönöm az oldalt és a fejlesztés - nekem nagyon sokat segített, segít, amióta rátaláltam minden nap használom
  6. Csomagfotó helyett: termék összetétele
  7. Nagyon köszönöm a munkátokat! Az a tény, hogy nem kértek pénzt minden áron, végtelenül hitelessé tesz Benneteket. Ennek ellenére én fizettem, mert semmi sincs ingyen, és erre bíztatok mindenkit, mert fejleszteni csak így tudtok.
  8. Fontosabb a tartalom mint a dizájn és a betűméret. Azon sír mindenki, hogy hogyan változtak meg a színek miközben a funkciók sokkal fontosabbak. De ez típikusan magyar - ugyanolyan, mint a nem fogyok és nem értem miért téma kategóriája csak a kifogások... Többször megírtam az oldalon, hogy nem tudom a diéta szempontjából legfontosabb információkat - rost, cukor stb beírni. Már ott tartunk ezzel a kinézet mizériával, hogy nem volt időtök az ételinformációk betöltését megjavítani (usda oldal átirányít máshova... Itt a hibaüzenet: Url kezdete ez kell legyen: ndb.nal.usda.gov/ndb/ foods/show/ Az így kapott szénhidrát adat csak irányadó információ tud lenni, mivel a rostokat és poliolokat nem tudom levonni. Illetve ha be van töltve honnan tudjam, hogy az egy jó adat vagy csak az usda adatbázisból "hasonló" termék adata került oda... Egy csomó kishazánkban forgalmazott egészségtudatos termék náluk nem is létezik nincs megfelelője.... A sok negatív visszhang miatt kérdőíves felmérést kellett csinálnotok... Ahelyett, hogy megdícsérték volna az elkészült munkát, hogy elindult az oldal egy jó úton és azt tovább lehetett volna kicsit fejleszteni (pirossal jelölt betűtípus ha valaki átírta az adatokat a csomagolásnak megfelelően stb.) Amennyiben valakinek a mobilján az app nem túl jól átlátható, biztos számítógép közelbe kerül egy nap egyszer és be tudja vinni az étkezési naplóját. Nem hiszem, hogy erre kellene az energiákat fordítani, de az egyszerűen kivtelezhető lenne hogy mindneki témát választ magának legyen az ilyen szerűen a régi vagy új.
  9. Ez a leghasznosabb oldal, amivel életemben találkoztam !!!
  10. Nekem sokat segít az oldal. Köszönöm mindenkinek.