Userkaloriabazis
Public
Report

Kérdőív a KalóriaBázis forintértékek megjelenítéséről.

Kedves Felhasználó!

Azon gondolkodtam, hogy lenne-e haszna, értelme annak ha az ételekhez átlagos forintérték is tartozna. Talán segítség lenne azoknak, akiknek fontos a költségvetés beosztása, vagy csak szeretnék azt is látni a kalória mellett, hogy mi mennyibe került. Illetve arra is alkalmas lenne a rendszer, hogy az adott aktuális akciókat megjelenítse, hogy épp melyik áruházban milyen áron akciós egy éppen kikeresett termék.
Azért nem vagyok biztos benne hogy jó ötlet, mert nem kapcsolódik az oldal profiljához, viszont viszonylag kevesebb programozással lehetne megoldani. Mindenki megadhatna saját kilónkénti értéket egy ételhez, neki azzal számolna. Aki meg nem ad meg, annak a többiek adatából számolna egy átlagos értéket. Természetesen kikapcsolható és ingyenes lenne.

Ez ügyben kérném visszajelzéseteket, szavazás formájában.

Köszönettel,

Máté

kaloriabazis.hu

Hasznát látnád-e egy olyan (ki-be kapcsolható) funkciónak, ami kiszámolja egy rögzített étkezés (sima étel, recept, reggeli-ebéd-vacsora, egész napi) ÁTLAGOS forintbeli értékét? Ezt a képen látható módon, a kcal értékek alatt írnánk ki.Required to answer
Pic