Usermue114
Public
Report

Társasjáték tematika kérdőív

Sziasztok! Egy dedukciós szóasszociációs party-társasjátékon dolgozom és nem tudom eldönteni, melyik tematika a vonzóbb. Ha szánsz pár percet a véleményed megosztására, azt megköszönöm, nekem most nagy segítség!: )

Dióhéjban a játék a Vérfarkas és a Fedőnevek elemeit ötvözi. Lényege, hogy vannak civilek és titkos duók. Ez utóbbiból több is akár. Ők rákényszerülnek hogy kommunikációjukban bizonyos szavakra is utaljanak, amivel egyben gyanút is kelthetnek. Ezek, az őket összekötő szavak, lehetnek főnevek, igék, helységnevek, azaz bármik, amikért titkon megszállottan rajonganak.

Létrehoztam egy fejlesztési oldalt a játéknak ha teszterként szertnél részt venni, vagy csak az ötletelésben segíteni: https://www.facebook.com/pg/SecretCults-274180003253988

 

A következő tematikákról érdkelne a szubjektív véleményetek:

Pic
SECRET CULTS: normálisok VS szektások (modern kor). Titkos szekták akarnak beszervezni. Leplezd le őket!
CULT KINGS: hűségesek VS szektások (középkor). Meghalt a király. Találd meg a legjobb jelöltet a trónra. Vigyázz, titkos szektás csoportok is pályáznak a hatalomra. Leplezd le őket!
DEFENESZTRÁCIÓ: hűségesek VS összeesküvők (modern kor, politikai). Új államfőt kell kijelölnie a tanácsnak. Vigyázz titkos összeesküvő csoportok is pályáznak a trónra. Az összeesküvéssel megvádoltakat kidobjátok az ablakon.
BRAINWASH: normálisak VS agymosottak (modern kor). Találd meg ki az agymosott, mielőtt a te agyadat is kimossák!
PLANET KING: lakosok VS idegenek (sci-fi). Az XY bolygó királya meghalt. Találd meg a legjobb jelöltet a trónra. Vigyázz, más bolygókról jött idegenek is pályáznak a hatalomra. Leplezd le őket!
ELMEGYÓGYINTÉZET: orvosok VS tébolyultak (modern kor). Egy elmegyógyintézetben ébredsz, ahol mindenki orvosnak van öltözve. Derítsd ki, ki kapjon kényszerzubbonyt és ki az igazi orvos!
GYÍKEMBEREK: emberek VS gyíkemberek (modern kor). Embertestű gyíkemberek az XY bolygóról beszivárogtak közénk és át akarják venni a hatalmat. Leplezd le őket!

Poll menu

Result analysis

X - response duration in seconds, Y - response count. Select with mouse to zoom in. Doubleclick to zoom out.

Respons duration in seconds

Poll statistics

Click on the country for more detail results
TodayTotal
Views0297
Answers041

Send message to this poll author

Next poll »