Výtvarná informatika: FIT VUT 2016

10. Chci k výuce něco dodat?

  1. NA
  2. Pohodový předmět se spoustou zajímavých informací. "Výtvarná dílna" mě bavila, byl to relax. Bylo by dobré mít větší přehled o tom co dělají ostatní, do galerie moc lidí nepřispívalo. Tak třeba na konci přednášky byste mohl ukázat co se za minulý týden povadlo odevzdat. Jinak jsem byl s předmětu nadšený a přál bych si víc takových přednášek.
  3. Líbila se mi možnost náhledu na způsob myšlení, když je něco vytvářeno a slouží to jako "umění". Taktéž mě ovlivnili něktéré videa a myšlenky v nich, které byly nahrány na schoology. Možná, kdyby byla nějaká přednáška praktická vrámci výstavy například, tak by se zúčastnilo i více lidí, než-li 4-6. Každopádně díky moc za tento předmět.
  4. Možná bychom mohli část přednášek věnovat ukázkám z dílen, třeba promítnout hezké ukázky za předchozí týden, aby bylo hned vidět co kdo dělá a inspirovat se tím. Ale jinak nemám připomínky, naopak to byl výborný předmet, přednášky máte velmi dobře připravené a oceňuji hlavně přátelský přístup který se jen tak nevidí.
  5. Pre mňa bol VIN skvelým odreagovaním, nemusel som nejak extra rozmýšlať proste som si sadol k PC a relaxoval tvorením diela :). Viem technická škola, ale uvítal by som viac takýchto predmetov.
  6. Bolo by dobré, ak by sa dalo nejak dať študentom väčší feedback k ich dielam z vývarnej dielne (napr. aj od študentov, ak by bola dostatočná incentíva). Galéria je tak trochu "skrytá" takže by ma neprekvapilo, ak valná väčšina študentov na ňu ani raz neklikla.
  7. Předmět byl velmi zajímavý a opravdu obdivuji znalosti přednášejícího. Všechny ty historické souvislosti a různé perličky, kdo kdy co vybádal, kde to publikoval, kdo mu to ukradl. To se člověk jen tak na Wikipedii asi nedočte. Nejsou to asi věci, které bysme v budoucnu jako informatici nějak hluboce využili, ale myslím si, že je dobré mít přehled, že takové věci existují a co všechno se dá s počítačem dělat. Mrzela mě jen nízká účast na přednáškách. Ale to lze asi těžko ovlivnit.
  8. Přednášky byly zajímavé, populárně naučné, tak se mi to líbí. Jen je škoda, že spousta studentů přestalo na přednášky chodit. Možná by se bonusové body za aktivitu mohly předělat na bonusové body za účast na přednáškách (1-2 body za přednášku). Pokud by studenti pouze vypracovali výtvarnou dílnu a neměli v plánu dělat projekt, měli by 50 bodů, což je E, někomu by to mohlo stačit ale proč mít E když můžu mít D nebo dokonce C jen za to že se ukážu na přednáškách. Mě by to za to stálo.