Byene i Tyrkia

Hva er fordelene og ulempene med byene du foreslo? Din mening.

  1. fint vær
  2. no
  3. none
  4. gd utdanningsfasiliteter for det meste. langt fra india
  5. ikke vite mye.
  6. de har mange aktiviteter, deilig tyrkisk mat. de fleste av dem er billige. det er mange steder å slappe av for folk. jeg mener de har alt du trenger for å leve eller studere.
  7. erzurum=konya=kayseri=skuffelse for menneskeheten. de er gigantiske konservative, redneck landsbyer (ikke ekte byer i det hele tatt). jeg foreslår 1. antalya 2. bursa 3. samsun eller kocaeli 4. samsun eller kocaeli for deg. de er også kjedelige byer, men det er ikke mange andre alternativer.
  8. jeg har vært i disse 5 byene, og da jeg var der, savnet jeg ikke istanbul så mye. bursa var også hovedstaden i det osmanske riket. hvis du er interessert i historie, kan du finne noe.
  9. sammenlignet med andre: storby, folk er åpne, mange muligheter for moro
  10. mersin, adana, bursa er store byer, det er mange fordeler med å bo og jobbe eller studere der. men fordi det er en stor by, har den noen av de store byenes problemer, som trafikk. jeg foreslo antalya, bursa og også mersin på grunn av naturen deres. du kan ha mye moro. jeg foreslo eskişehir, det er veldig passende for studenter både for studier og moro. jeg liker meg her, fordi jeg ble født i eskişehir, men jeg liker ikke været der. men det blir større og større, så det vil bli som istanbul, det vil bli overfylt, jeg liker ikke veldig store og overfylte byer, jeg tror store byer har mange problemer. det er ingen spørreundersøkelse for ankara. jeg tror ankara er den beste byen for utdanning.
  11. det er ikke mange konservative mennesker, så de bør være åpne. mye moro der, spesielt i antalya og eskişehir. universitetene har også høy kvalitet.
  12. den beste byen i disse byene er eskişehir for å studere og ha det gøy. men bursa er like bra som eskişehir for studenter. bursa er en stor by med mange ting å gjøre for moro skyld, derfor anbefaler jeg bursa for utdanning, selv om studentene bor langt fra sentrum, har den et godt campus, og det er også mange kafeer, barer og hyggelige steder i nærheten av campus.
  13. åpne sinn og gode universiteter
  14. etter min mening, hvis du vil ha ferie, bør du dra til antalya, men for studier er eskişehir best av disse byene.