Etter-skoletilbud (for akademisk ansatte)

Hva kan gjøres for å redusere kostnadene for høyere utdanning for studenter?

  1. skolepenger kan finansieres av selskaper hvis ansatte studerer i høyere utdanning, sponsorer stipendier for de beste studentene.
  2. høyere utdanningskostnader for studenter kan kun endres av regjeringens beslutninger. for øyeblikket er de store nok. derfor velger stadig flere studenter å fortsette studiene, jobbe og studere. noen unge har ikke midler til å betale for studiene sine, de velger yrkesskoler eller reiser utenlands.
  3. mer finansiering fra regjeringen
  4. skattefradrag for vedlikehold av høyere utdanning
  5. gi flere ressurser samt mat mens de er på campus
  6. legge til rette for studielån
  7. hvis tilskudd fra sosiale partnere eller enkeltpersoner ville være mulig..
  8. mer statlig finansiering
  9. gratis studier for studenter som er besimokantiens.
  10. implementere en form for arbeidsstudieprogrammer
  11. tildel flere finansierte plasser, da noen studieprogrammer ikke er finansiert i det hele tatt.
  12. vurdering av flere partnerskap mellom høyskoler og universiteter og industrien, samt reduksjon i lengden på programmene. utvikling av opplæring og utdanningsmuligheter i arbeid.
  13. å gi større rabatter på utdanningsverktøy med student-id.
  14. for øyeblikket er jeg usikker på hva vi kan gjøre for å redusere mengden studielån studentene har. det kan imidlertid være tilfelle at ved å skape sterkere bånd med arbeidsgivere og tilby 'ansettelsestrening' som direkte knytter seg til arbeidserfaring med nevnte arbeidsgivere, kan vi skape en 'lær mens du tjener'-modell for utdanning. dette kan føre til færre studenter innen høyskolesektoren, men vil på sin side sikre at læringsopplevelsen er autentisk og ikke uten verdi.
  15. hvis man kunne fantasere, ville det kanskje være mulig å lage litt andre studieprogrammer og la lærerne holde forelesninger mer i selve bedriftene. selvfølgelig ville man måtte finne partnere til dette, men man kunne kanskje kombinere praktiske øvelser med teoretiske, som ville bli organisert i bedriftene, for der finnes det både konferanserom og reelle arbeidsplasser. på den måten kunne man kanskje redusere kostnadene for lokaler, og også i den kalde sesongen gjøre mer læring og arbeid på en blandet måte.
  16. stipender økonomisk støtte fra staten enkle banklån med visse unntak for studenter utdanning gratis