Etter-skoletilbud (for akademisk ansatte)

Hvordan kan høyskoler og universiteter effektivt samarbeide med arbeidsgivere, slik at læreplanen er relevant for industri og handel?

  1. de må samarbeide for å finne ut hvilke kompetanser som er nødvendige for spesialister innen det aktuelle feltet, akseptere dem for å gjøre praksisplasser, holde forelesninger, dele gode erfaringer, presentere virkelige forretningsproblemer for studentene å løse.
  2. alle nyutviklede studieprogrammer er koordinert med arbeidsgivere og sosiale partnere. når det gjelder individuelle studieemner og deres innhold, kommuniserer og konsulterer vi ofte med universitetsforskere.
  3. ved å diskutere bransjens behov og sikre at dette deretter blir undervist
  4. møter, felles arrangementer, felles konferanser
  5. bygge opp og opprettholde gode partnerskap
  6. spesialisering av ettertraktede yrker
  7. samarbeid daglig, konsulter med hverandre, uttrykk bekymringene sine og stol på hverandre.
  8. arbeidsgrupper og samarbeidende dialog med sektoren
  9. samarbeide om å utføre bestillingsforskning.
  10. institusjonen må kontinuerlig kommunisere med ledere eller ansvarlige representanter for selskaper og institusjoner: organisere arrangementer der sosiale partnere kan dele sine tanker om endringer i behovet for spesialistutdanning, behovet for spesialister og arbeidsmuligheter.
  11. sammenslåing av arbeid og opplæring slik at folk kan 'tjene mens de lærer' og ha en meningsfull kontekst der de kan anvende ferdigheter og kunnskap tilegnet på college.
  12. jeg vet ikke
  13. arrangere diskusjonsmøter regelmessig, undersøke markedets behov, interessere seg for vitenskapelig forskning osv.
  14. å ha åpne borddiskusjoner og be arbeidsgiverne om listen over behov.