Kérdőív az új ASZTALI felületről

Ha igen, írd le milyen hibát tapasztalsz pontosan

 1. NA
 2. Nem tudom megnyitni. A mai napig tökéletesen működőtt,most meg rá kattintoj és fehér minden. Mit csinálok rosszul?
 3. 1711 / 1568 143 kcal-al ettél többet ma! Helyesírási hiba: 143 kcal-lal (teljes hasonulás miatt a -val, - vel írása)
 4. -
 5. néha egy adat nem jó...pl Kerépározás /közpes tempó
 6. lassú, akadozik
 7. kb mindent....cél beállítása nem jó, rosszul kalkulál. aztán az ételek kiválasztása is lassú, plusz nem tudok olyanokat megadni, hogy 2 szelet, vagy inkább 100gr, stb. az egész oldal lassú, szerintem csúnyább is lett...borzasztó...
 8. -
 9. lassú, nem jelennek meg normálisan az ételek
 10. Nagyon sok feltett termék értékei nem felelnek meg a valóságnak. Próbáltam a feltett értéket módosítani, de a rendszer nem engedi. Szerintem nem ártana a termékek valós adatait átellenőrizni.
 11. nem müködik rendesen
 12. Igen. I paden van nyitva és ha napszakonként használom le kell frissiteni , mert nullázódik. De nem zavaró . Csak míg rá nem jöttem , hogy frissiteni kell.
 13. Nem mindig írja be azonnal a számot az adatoknál.
 14. Nem rögzíti a recepteket.
 15. Nem lehet beírni, hogy hány dkg-át ettünk valamiből mert 0 kalóriát ír ki.
 16. A saját elmentett ételeimnél nem látom, hogy tudom megnézni a receptet, vagy módosítani az összetevőket.
 17. Nem mindig irja be amit szeretnèk lenullàza olyan mintha be se lèpnèk
 18. Az ételek receptjeit nem tudom megtekinteni és arra se jöttem rá hogyan lehet új receptet bevinni. :/
 19. Eltűntek a beírt ételek
 20. ugyanazon nevu etel keresesenel, hogy tobbnek megnezzem a receptjet, mindig ujra kell gepelnem a nevet
 21. nem tudom kiválasztani az ételeket és a mennyiséget, mint a régebbi honlapon!
 22. Apróság: ha kedvencnek elmentek egy egész étkezést, majd azt újra meg akarom enni, amint kiválasztom, automatikusan hozzáadódik az aznapi listámhoz, nem lehet kiválasztani, hogy ebédre, vacsorára stb. ettem-e.
 23. sokszor lefagy, nem enged belépni
 24. Mai használat során nem tapasztaltam hibát.
 25. Amikor az étel melletti fazékra kattintok, nem jelenik meg semmi összetétel.
 26. Rákattintok a recept ikonra és nem történik semmi.
 27. Ha valaminek a nevét rosszul irom be vagy nem helyesen nem dob ki rá semmit,legalább felajánlhatna valami hasonlót ahoz amit beirtam....pl. a szaloncukrot külön irtam azt irja ki nincs találat,egybe irtam utána már volt. :) :)
 28. Az adott étel felvitele után nem tudok rögtön írni újabbat, mivel nem az keresőbe ugrik vissza a kurzor mint korábban (a fókusz nem kerül a kereső text input tag-jére vissza), újabb étel felviteléhez újra bele kell kattintani.
 29. Nehezen tudom a dekákat beírni, nincs benne fél vagy negyed adag
 30. Néha eltünnek a beírt ételek és sportok amiket a nap folyamán elfogyasztottam , ill. sportoltam.
 31. Kedvencek mentése/behívása/hasznosítása hibásan működik. Nem az jön vissza amit elmentettem kedvencként. Kedvenc törlése nem működik helyesen. - Létrehozok kedvencet REGGELI néven. - Módosítom-elmentem - már két REGGELI kedvencem van különböző tartalommal. - Törlöm az egyik REGGELI kedvencet - eltűnik mindkettő.
 32. hogy nem lehet kedvenc kategóriás ételt kijelölni
 33. Minden keresésnél újra be kell írni az étel nevét, ha visszalépünk az információ oldalról. Nem a listát mutatja.
 34. Az enter leutese után kesik a lista az etelkivalasztasnal pl. A kivalasztas után a fokuszt nem mindig teszi vissza az előző mezore
 35. nincs kedvenc funkció, amit nagyon hiányolok; többször nem lehet kiválasztani a keresett ételt
 36. Nem biztos, hogy hiba, de ha egy tételt átmásolok (firefox, explorer) egy korábbi napról, akkor a két narancsszínű gomb egyike ("itt maradok") lejjebb van, és kilóg kicsit a megjelenő ablakban. :)
 37. Az ételek kiválasztásánál kb. 4-5 másodperc után az étel beírás ablak visszajön megduplázva a beírt étel nevét, és így nem tudok választani az adatbázisból.
 38. Nem hiba, csak nagyon szokatlan :(
 39. Mobilon, safari böngészőben (iphone) az elején nem tudott keresni ételeket. Most már működik, remélem így is marad :)
 40. Nem működik a kalóriatablazatban a keresés,
 41. Nem írta hozzá rögtön az enter lenyomása után az ételt.
 42. Néha lefagy.
 43. Előfordult, hogy eltűnt a súlyvesztést követő grafikon, az is, hogy nem rögzítette a beírt testsúlyt, és olyan is volt, hogy egy általam (nem nyilvánosan) beírt termék fehérje, szénhidrát, és zsírtartalma eltűnt, csak a kalóriatartalom maradt bejegyezve.
 44. Nem hiba csak észrevétel. A forumban találtam olyan beirást , hogy a megadott anyagmennyiségnél ha "adagban van megadva" és változtatni akar az adag mennyiség értéken, az neki problémás. Szerintem ez az érték modositható, de erre a kezdők nem találtak leirást . Mennyit? 1 adag 50 g mondjuk az 50 et megváltoztatná 100 ra.
 45. bonyolultabb
 46. 1) Amióta új az asztali weboldal, azóta az androidos alkalmazás néha nem működik, vagyis látom az aznapi felvitt adatokat ahogyan, de ha újat veszek fel, utána minden eltűnik. 2) A fehérjebevitel ha eléri az elég magas szintet, piros lesz. Ami nem logikus, mert ugyebár a cél hogy elérjem... (jobb oldalt tápanyag javaslat rész) 3) Fent a felhasználó név melletti kis naptár ikonba nem fér bele a háromjegyű szám, hogy mióta vezetem a naplót.
 47. 1., A saját (kedvenc) ételeket már többször nem találtam az adatbázisban. Nem csak nem dobja fel, de a közös adatbázisból sem tudom előhívni. 2., A kiválasztott ételnek nem dobja fel a kalóriaértékét, nem tudom kiválasztás után "megenni". NaN-ot ír ki
 48. Ha egy élelmiszer oldala feljön, az ott lévő kereső nem reagál. A "kaloriabazis pont hu / kaloriatabla" link működik ugyan, de a keresője nem működik és ha az oldalon levő bármely ételre kattintok, az "ismeretlen ĂŠtel!" üzenet fogad.
 49. Nem tudok belemenni az ételek leirásába, lehet csak nem találom, pedig a fazekat látom.
 50. Ha az recept szerkesztésére kattintok és ki szeretnék törölni egy összetevőt, akkor törlés után eltűnik az összes hozzávaló.
 51. Tabletrol nem lehet az etelek mennyiseget valtoztatni!
 52. Az étel mellett a kis recept ikonra kattintva nem jelenik meg a recept!
 53. Tableten Android 4.2 alatt nem lehet billentyűzettel változtatni mennyiséget
 54. Ha kiválasztasz egy ételt a listából, és megnézed az infót, nem lehet visszalépni a listába.
 55. - Ételnevek indokolatlanul tördelve jelennek meg, már a második sor sem látszik. - Többlapos keresési találatnál nem lehet egy adott lapra ugrani annak számának beírásával (a nyilakat kell használni). (Lost feature.)
 56. Hiányzik a kedvenc *,
 57. A kedvencelést nem találom az új verzióban.
 58. Kicsit talán lassabban tölti be az ételeket az oldal, mint eddig. Másképp tök jó, sokat segített az oldal a fogyásban :)
 59. Sokkal lassúbb lett,nem annyira átlátható,mint a régi verzió
 60. Néha nem választja ki a listából a keresett ételt.
 61. Bizonyos idő eltelte után 2000 kalóriára ugrik a napi keret,amit előtte beírok,nem menti, csak frissítés után újra beírva.
 62. Pillanatnyilag elégedett vagyok, az általam is észlelt hibákat mások jelezték, javítottátok.
 63. Kusza, sokkal lassabban kezelhető, mint a régi.