Kérdőív az új ASZTALI felületről

Kérjük írd le, ha bármilyen észrevételed, megjegyzésed, igényed van az új asztali verzióval kapcsolatban. Köszönjük, hogy időt szántál ránk!

  1. NA
  2. -
  3. Sziasztok! Nagyon jó ez az oldal. Ha következetesen kitartok a vezetésben, mindig fogyok, amint abbahagyom, visszajönnek a kilók. Először nagyon fura volt az új felület, de már megszoktam. (Telefonon nem szeretem haszálni, bár nekem Nokia Windosos telefonom van.) Keveset látok és 'hülye 'Google rekámok kitakarják a helyet. Maga a felület nem annyira tetszik esztétikailag. Túl kontrasztos,és vadak a színek. Egy jó színérzékű ember átkomponálhatná kicsit. A dizájn csomagban is a fő panel gyakorlatilag. u. az. Jobb oldali információs sávnak az a mustársárga brutál. Lehetne valami visszafogottab hideg szín (égszinkék, galambszürke). Megcserélhetnétek a nap kiértékelése színével mondjuk. Villogjon a végeredmény. Kipróbálhatnátok a fekete kereteket és hátteret fehérre cserélni, legalább a a design pink csomagban, teszt jelleggel. Sztem jobb lenne. A design miatt senki nem fog fizetni, mert annyira gázok a választási alternatívák. És nekem a piros- zöld se tetszik, de ez már legyen az én problémám. További jó munkát és sok sikert kívánok!
  4. Jólenne ha nemcsak androidra lehetne letölteni appként hanem iphonra is 🙂
  5. -
  6. Mivel a régi verziót nem ismertem, így minősíteni sem tudom. Örülök, hogy rátaláltam az oldalra.
  7. Most vaok itt először, nem tudom hogyan nyílik meg az oldal. Hogyan tudok tovább lépni?
  8. nekem nem tetszik az új verzió. sok a szín, sok a vonal, a táblázat. jelentősen átláthatatlanabb. nem mindig tesz jót a dolgoknak, ha színesebbé teszik. túlságosan tarka lett, majdhogynem ízléstelen, a színek összeválasztása. kifejezetten szemrontó! az egyszerűbb, letisztult forma, sokszor, sőt, szerintem mindig, sokkal jobb. nehezen lehetett megtalálni bizonyos funkciókat, de szerencsére vannak segítőkész emberek, akik útmutatást nyújtottak. :D remélem a véleményem miatt nincs harag! :)
  9. nem tudom használni
  10. Nagyon szuper hogy étkezésenként összesítve is mutatja a tápanyagok arányát. Nagoyn tetszik. SZuper! :)