Kérdőív az új ASZTALI felületről

Kérjük írd le, ha bármilyen észrevételed, megjegyzésed, igényed van az új asztali verzióval kapcsolatban. Köszönjük, hogy időt szántál ránk!

  1. NA
  2. -
  3. Sziasztok! Nagyon jó ez az oldal. Ha következetesen kitartok a vezetésben, mindig fogyok, amint abbahagyom, visszajönnek a kilók. Először nagyon fura volt az új felület, de már megszoktam. (Telefonon nem szeretem haszálni, bár nekem Nokia Windosos telefonom van.) Keveset látok és 'hülye 'Google rekámok kitakarják a helyet. Maga a felület nem annyira tetszik esztétikailag. Túl kontrasztos,és vadak a színek. Egy jó színérzékű ember átkomponálhatná kicsit. A dizájn csomagban is a fő panel gyakorlatilag. u. az. Jobb oldali információs sávnak az a mustársárga brutál. Lehetne valami visszafogottab hideg szín (égszinkék, galambszürke). Megcserélhetnétek a nap kiértékelése színével mondjuk. Villogjon a végeredmény. Kipróbálhatnátok a fekete kereteket és hátteret fehérre cserélni, legalább a a design pink csomagban, teszt jelleggel. Sztem jobb lenne. A design miatt senki nem fog fizetni, mert annyira gázok a választási alternatívák. És nekem a piros- zöld se tetszik, de ez már legyen az én problémám. További jó munkát és sok sikert kívánok!
  4. Jólenne ha nemcsak androidra lehetne letölteni appként hanem iphonra is 🙂
  5. -
  6. Mivel a régi verziót nem ismertem, így minősíteni sem tudom. Örülök, hogy rátaláltam az oldalra.
  7. Most vaok itt először, nem tudom hogyan nyílik meg az oldal. Hogyan tudok tovább lépni?
  8. nekem nem tetszik az új verzió. sok a szín, sok a vonal, a táblázat. jelentősen átláthatatlanabb. nem mindig tesz jót a dolgoknak, ha színesebbé teszik. túlságosan tarka lett, majdhogynem ízléstelen, a színek összeválasztása. kifejezetten szemrontó! az egyszerűbb, letisztult forma, sokszor, sőt, szerintem mindig, sokkal jobb. nehezen lehetett megtalálni bizonyos funkciókat, de szerencsére vannak segítőkész emberek, akik útmutatást nyújtottak. :D remélem a véleményem miatt nincs harag! :)
  9. nem tudom használni
  10. Nagyon szuper hogy étkezésenként összesítve is mutatja a tápanyagok arányát. Nagoyn tetszik. SZuper! :)
  11. neharagudjatok, tudom nem egyszerű a fejlesztése semmilyen oldalnak főleg ha ilyen jószívűen szinte ingyen csináljátok. Nekem a régi jobban bejött az átláthatóság szempontjából de igyekszem bele tanulni ebbe is :) nagyon sokat segített rajtam ez az oldal és barátomon is.
  12. El vannak csúszva a gombokon a szövegek, pl beírom hogy kristálycukor és a ... -gombnál már tök zavaros az egész, de a teáskanál, evőkanál sem fért rá a gombra, nagyon csúnya így és nem értem azt hogy ízlés szerint 0 g kg. Itt a 0 g a két gomb közé esik! :O
  13. Nem sikerült megtalálnom az új étel és új recept felviteli lehetőséget megtalálnom!
  14. Örömmel venném, ha a középen lévő "MA" "TEGNAP" stb. feliratok mellett a dátumok is megjelennének a könnyebb és biztosabb érhetőség miatt. Ettől és a fent leírtaktól eltekintve 100%-ban elégedett vagyok az oldallal. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy hálámat fejezzem ki az oldal készítőinek és fejlesztőinek. Sokakkal ellentétben én a hízásomon dolgozom az oldal segítségével, de nekem is abszolút bevált és nagyon szeretem! Rengeteg ételnaplós alkalmazást kipróbáltam már de közülük csak kevés volt magyar nyelvű és ennyire kényelmes használatú. Nagyon tetszik hogy gyakorlatilag bármilyen ételt megtalálok az adatbázisban és hogy a paramétereim változását is vezethetem és nyomon tudom követni. Körülbelül 2 éve fedeztem fel ezt az oldalt, most pedig külön örömet okoz, hogy androidon is elérhetővé vált, ami ráadásul szintén kifogástalanul működik. Bár tudom, hogy az oldal profilja a fogyás segítése, számomra az lenne a hab a tortán ha a hízás is bekerülne az elérhető célok közé, jelen esetben ugyanis kiértékelésnél mindig piros mezőben jelenik meg a bevitt kalória (holott számomra ez zöld "hír"), az üzenet pedig sajnálkozik amiért több kalóriát vittem be :D De ez már tényleg csak részletkérdés, igazán köszönöm a befektetett munkát és az önzetlen segítséget, amivel a készítők a felhasználókat segítik. További sikeres munkát és jó egészséget kívánok az oldal üzemeltetőinek! Tisztelettel: egy hálás felhasználó
  15. Nem tudom megnézni az ételek összetevőit az info fülön
  16. nem tudom úgy használni, mint a régebbit
  17. Jó volna egy emlekeztető, ha nem iszom elég vizet...
  18. Hello! Nekem a régebbi verzió sokkal jobban tetszett, átláthatóbb volt, jobb volt ránézni, és könnyebb volt kezelni (most nem lehet egyből megnyitni a receptet). Most kezdtem el újra használni, természetesen király ez is, de régebbit én jobban preferálom! :) Sok sikert a továbbiakban!
  19. Tisztelt Szupport :) Az oldal nagyon jó, csupán egy észrevételem lenne: Futás, illetve séta, és más hasonszőrű sportoknál lehetne beilleszteni a lépés illetve kilométer(vagy méter) számlálókat is az óra illetve perc mellé. :) Köszönöm. Róbert.
  20. Az, hogy mindent mindenhogyan lehet ismételni, és még a kedvenc étkezéseket, napokat is be lehet állítani, rettentően gyorsítja a funkciót. És ez kárpótol azért, hogy az előző "szebb" volt. Mert ez mégsm az esztétikáról szól, hanem a célszerűségről. Akkor fogjuk minden neap használni,ha kézreálló. Nagyon szépen köszönünk mindent!
  21. Igazából csak a dizájn az, ami a régi verziónál sokkal jobban tetszett, szebb volt. Használhatóságában számomra mindkét verzió megfelelő. Nagyon jó hogy ingyenes az oldal, ez a legfőbb erénye és előnye, és hogy nincs tele a fogyáshoz kapcsolódó, össze-vissza felugró reklámablakokkal meg kókler dolgokkal. Az az egy-egy hirdetés elviselhető bőven. Bármelyik dizájn marad, számomra az ingyenesség a feltétlen fontos. Köszönet a munkátokért!
  22. Tetszenek a vicces változatok a "megettem" gombon.
  23. az előzőekben már leirtam.
  24. Nekem a régi jobban bevált azt már megszoktam. Majdnem egy éve használom. Ez nekem nem jön be.
  25. A "Tápanyag javaslat" és "Tápanyageloszlás" diagramokat célszerű lenne egymás mellett megjeleníteni a "Mit ettél?" mellett, mert ez a két diagram együtt segíti a "napi menü" összeállítását.
  26. Szerintem jó ez az új verzió,csak még nem szoktam meg.A régit már rutinból használtam.
  27. Nekem jó így , ahogy most van !Könnyen kezelhető ! Köszönöm !
  28. Az asztali verziónál lehetett a tabulátorral lépkedni, ebben nekem nem sikerült, ezt találtam hibának.
  29. könnyebben áttekinthető volt a régi verzió,kedvencek kijelölése nem lehetséges az új verziónál vagy csak én nem tudom hogyan kell, jobban ki tudtam a régi verziónál választani a feljövő listából az ételt.
  30. Szerintem átláthatatlan az egész.Úgy néz ki mintha az oldal nem töltené be magát rendesen,vagy mintha valami régi grafikájú játék lenne.Az a legzavaróbb benne hogy pont a lényeg van annyira lekicsinyítve hogy alig látom,a fehérje,zsír és szénhidrát az egyes ételekben.Az is nagyon zavaró hogy míg pl a fehérjém ha teljesítve volt kék volt,most meg piros az is,mint amikor túllépek valamit,ez borzasztóan zavaró.Köszönjük szépen hogy próbáltok újítani és nekünk kedveskedni,és nem akarok senkit se megbántani,de nem volt rá szükség mert a régi tökéletes volt.
  31. Sziasztok! Kb 09 hó elejétől használom a weblapotokat és a segítségével már 10 kg-ot fogytam! Amit nagyon sajnálok, hogy külföldi utunkon nem volt internet és a webet gondoltam utólag feltöltöm, de sajna lenullázódott! Most az ünnepekeben is 1 napot utólag akartam felvinni, de a napjaim megint lenullázódtak! Jó lenne, ha mondjuk csak 1 hét adatfeltöltés hiány után nullázódna csak le a napló! A többi adat megvan, a grafikon is mutatja az előzményeket, de a napok már kétszer nullázódtak!! Köszi, ha ezt orvosolni tudjátok!
  32. Gondolom a hirtelen változástól is, de nehezebben áttekinthetőnek találom, a régi jobban tetszett
  33. Mintha nehézkesebb lenne a a keresés, ill. több oldalról kell megközelíteni a keresett dolgot, mire kidobja a megfelelőt. De lehet, hogy ez csak az én bénázásom, és meg kell szoknom az új verziót.
  34. Jó lenne, ha a folyadékfogyasztásra is figyelmeztetne a program.
  35. Lehetne még limitalni az etkezeseket. Például a reggelit be lehetne állítani ugy hogy a napi alapanyagokbol hány százaléka jusson az adott etkezesre. Igy rögtön látszana ha valaki egy etkezesre tul sokat evett (utana meg semmit ). Ez lényeges a cukorbetegeknel.
  36. a mobilos is app is nagyon rossz lett :(
  37. Jó lenne, ha naponta az elfogyasztott ételek súlyát is összesítené, illetve a naplóban is megjelenne ez az adat. Fontos a fogyásnál, hogy az étel mennyiség csökkenése nélkül hogyan lehet csökkenteni a kalóriát, illetve van akinél a mennyiség csökkentése is fontos lehet ugyanazon kalóriatartalmú ételeknél. Mókás adat lehet, hogy a tagok naponta/hetente/évente hány ezer tonna kaját tömtek magukba..... :) Hajrá és buék Magyari Csaba
  38. Véleményem nem mérvadó, nem láttam a régit. Viszont a design-on lehetne fejleszteni.
  39. Nekem tetszett ez is meg a régi is :)
  40. Most még kicsit furcsa a régihez képest, de ez csak megszokás kérdése. Semmiképp sem rosszabb a réginél. :)
  41. nekem tetszik :) KL
  42. Kedves oldal tulajdonosok és fejlesztők! Szeretném megköszönni az eddigi munkátokat. 20 kg minuszt a ti segitségetekkel sikerült elérnem. Az új felület nekem egy kicsit kényelmetlen. A régit már az évek alatt megszoktam. Nagyon örülnék ha lenne arra lehetőség, hogy a régi motort használhassam. Még egyszer köszönöm, hogy vagytok és, hogy megkérdezitek a véleményünket.
  43. Szerintem nem feltétlen a dizájn mindig a nyerő, magam is szerkesztek honlapokat, s ezt látom jó ideje. Az egyszerű dolgok egy ilyen oldal esetében szerintem változatlanul jó, ha megmaradnak. Már csak amiatt is, hogy annyiféle generáció használja a fogyás végett a dolgot. Amiket látok egy ideje a használat során: 1. El lehet ételeket menteni, de nem nagyon használtam eddig. Nekem inkább az lenne a fontos, hogy ha nagyobb adagot főz az ember, mondjuk két napra valót akár, akkor sokkal könnyebben lehessen előhívni az adott napra a korábbi ételt, hogy gyorsan át tudjam írni a grammot, ha rámérek az aznapi adagra. Persze használom a naptárt, vissza előző napra és átrakosgatom. Szerintem érdemes lenne megkérdezni, hogy másoknak van-e ezzel kapcsolatos igénye. Talán erre érdemes lenne fejleszteni. A gyors használat ezen a téren biztos hálás dolog lenne. Mivel nem hiszem, hogy nincs ismétlődés az ételek között. S akkor csak behúzza az ember gyorsan. De megnézem majd jobban az elmenthet dolgokat, lehet az is sokat segít majd. 2. A napi elosztás szokott még gondot okozni. Ötszöri étkezést mondanak egészségesnek. Sokszor nehéz eltalálni az adagokat, hogyan lenne ez jó. Ha előre elosztaná a progi, hogy mennyi az ideális (reggeli 300, tízórai 250, stb) és azon belül mennyivel mentem túl, akkor nem lenne meglepetés néha az esti üzenet (ma kicsit túlmentél). Sokan vannak szerintem, akik estére jobban le tudnak ülni enni, s ez kicsit sarkalna arra, hogy egész nap folyamatosan ehessen az ember. Tehát amit részemről javasolnék, hogy olyan fejlesztések lennének a jövendőben jók, amik a napi használatot és tényleg a számolást segítik elő.
  44. Nekem nagyon tetszik, átlátható és gyors. GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYES!!!! KÖSZÖNJÜK!
  45. Telefonos és tablet applikációhoz ez a kezelőfelület tökéletes. De számítógépen kissé gagyin mutat, kevésbé tűnik komolynak.
  46. Szeretném ha lenne alkalmazás iosra!! Köszönöm
  47. A 3 alapon(fehérje,szénhidrát,zsír) kívül talán jó volna látni egy-egy étel rost tartalmát. :)
  48. Mivel hosszú idő kihagyásom volt, igy majd idővel ha lesz észrevételemleirom. a fenti kockában irt megjegyzésem lehet, hogy nem helytálló de ezt vettem észre. ez a régiben is javitható volt.
  49. Picit kevesebb reklám szuper lenne. ;)
  50. Eleinte meg kellett szokni, de nagyon jó :) az új jobban tetszik.
  51. Sziasztok! Étel beírásakor nem reagál a kereső az "Enter"-re, ezáltal lassabb a keresés, továbbá a "megettem" megnyomása után a kurzor nem ugrik vissza a keresőmezőbe. A többi szuper, a design jó!! Nagyon köszi a munkátokat! Üdv, Zsolti
  52. Nagyon szeretem :) köszönöm, hogy van (vagytok) <3 :)
  53. Koszi szepen, remek oldal
  54. Meglepődtem az új verzión, jól néz ki, talán pontosabbnak tünik első látásra, de nekem egy kicsit bonyolultabb, a korábbi egyszerűbben kezelhető volt. Természetesen nem az én véleményem a döntő, valószínűleg többségében jónak találják.
  55. Nekem egy bajom van az átláthatósággal, hogy sokkal nehezebben látom, hogy milyen mértékegység van kiválasztva és hogy melyik napszakos kaja. Talán túl sok a szín. De lehet, hogy csak szokás kérdése. Úgyhogy maradjon az új, akkor is, ha még nehezebben boldogulok vele. A saját receptjeim lekérdezése még nagyon hiányzik. :( Valahogy hasonlóan egy szakácskönyvhöz. Tudom, h valamit már felvittem, de ki emlékszik fél év múlva, hogy hogy van elmentve... Annyi kedvencet meg végiglapozni... Ááá.. :) BUEK
  56. A főoldal nem összeszedett, hatalmas értelmetlen lukak vannak a "csempék" között. A kereső nem működik, ezt nagyon szomorúan tapasztaltam. Az új kereső találatainál nem értem mi az értelme a "..." gombnak, amikor ha arra rányomok csak az "i" (info) gomb jelenik meg. Akár kint is lehetne az info gomb. A "Submit" gombra a kérdőívben a "$('#answer_form #submit').prop('disabled', false); // remove previous errors $('.answer_error_entry').removeClass('answer_error_entry'); // select entries with errors $("#entry_257219").addClass("answer_error_entry"); $('#error').fadeOut().html('Errors found<ul escape="false"><li>You answered wery quickly. Please think before answering.</li></ul>').fadeIn('fast', function(){ $('body').scrollTop($('#error').offset().top); });" hibaüzenetet kapom ;(
  57. A felület nagyon jó lett. Egyszerű kezelni.
  58. Lehet azért mert már a régit megszoktam, de ez lassabban megy, az adagoknál sem tudok beirni néha kevesebbet vagy többet, mikor beirtam valamit lenyomtam, utána jövök rá hogy ez már nem a reggel volt, persze ez csak figyelem kérdése. Én kettőt csinálok, egyet magamnak, egyet a férjemnek, és nem értem nekem mindig 1200 kal akár fogytam akár hiztam, a férjemnek a hizik nagyon lemegy a kal, vagy ha ugyanannyi kg akkor is lemegy, ezért már sokszor ujra kellett inditanom, mert már csak 700 kal-t engedett. Egyébként nagyon meg vagyok elégedve a régivel is és az ujjal is, fél év alatt lement 15 kg, most már nem is akarok többet, de azért még mindig irom. Megszoktam :)
  59. Ez a verzió nagyon jó volt, ha mobilról akart valamit beleírni az ember. Ott tényleg kifejezett könnyebbséget adott, hogy minden nagyobb gombokkal jelenik meg és kevés a legördülő sáv. Viszont így számítógépről elérve átláthatatlan. Ugrál össze-vissza a sorokban, sosem tudom, hogy éppen hol vagyok. Plusz, amikor beírnék valami ételt, a beállításaihoz újabban nem tudok a billentyűzettel lépkedni. Eddig a nyíl illetve tab billentyűkkel mindent be lehetett állítani, most meg keresgélnem kell egérrel, hogy hol is vagyok. Ráadásul a megjegyzésbe írt infókat nem dobja fel az étel neve alá. Pl.: Norbi müzliszeleténél nem találtam, hogy hol a meggyes, mert ha elkezdem beírni, hogy norbi müzli, akkor egy csomót feldob, de felénél nem látszik, hogy az melyik ízesítésű... Minden bizonnyal nagyon sok munka volt ezzel a verzióval, és bizonyára sokaknak ez segítség, de számomra hatalmas hátráltató tényező, és még bosszantó is, hogy amit most már fél éve napi szinten használok, és csukott szemmel kezelek, az most egyszerre kezelhetetlenné vált, és dupla annyi időbe telik míg megtalálom, hogy hova ugrált el. Esetleg, ha lenne rá mód, hogy választani lehessen a két verzió közül, és akinek tetszik ez a gépen is, az használja ezt, akinek meg az előző volt kezelhetőbb, az azt... Vagy legalbb lehessen egéren kívül mással is közlekedni az oldalon, illetve ne ugrálgasson ide-oda aszerint, hogy hova írtam be éppen egy ételt, mert attól én még a következőt be szeretném írni, és nem érdekel, hogy hogyan néz ki a sor végén, amit aktuálisan felvittem. Viszont, ha lehetne, a mobilos verzióra jól jönne a receptfelvitel részre egy jobban kezelhető felület, amit az első frissítés után említettek, mert amikor nincs alkalma az embernek géphez ülni, nagyon macerás azon a mini felületen bármire rákattintani... ha meg kinagyítom, akkor meg a beírt betűkön kívül semmit nem látok. (Jó, tudom, az asztali verzióra voltak kíváncsiak... Be is fejeztem.) Kellemes karácsonyt kívánok, és boldog új évet! És nagyon köszönöm, hogy rászánják az időt, és energiát, hogy fenntartsák, működtessék, karbantartsák az oldalt!
  60. A régi verziót jobban szerettem, ezt még meg kell szokni !
  61. Lehessen képet feltolteni
  62. az okosságok jó, de az agresszív szinek zavaróak, nem felismerhető melyik kocka aktív.
  63. Bevallom, először szíven ütött az új, érdemes volt kiírni, hogy mielőtt fröcsögnénk, próbáljunk barátkozni vele. :) Nekem jobban tetszene, ha a kategóriát (reggeli...) a csoportok tetejére írná. Ehhez kötelezővé kéne tenni kategória megadását. Aki nem szokott bíbelődni a kategorizálással, mindent írhatna pl. a reggeli kategóriába. Valamint, új kaja felvitelénél alapértelmezés lehetne az előző ilyen kategória, vagy ha nem volt még aznap, a reggeli. (És nem látom, a prémium tagságom látszódik-e, bár lehet, hogy a sárga csillag azt jelzi. Amúgy nekem nem fontos: támogatási céllal adtam, nem használom az extrákat, de lehetnek olyanok is, akik igen.) De ezek apróságok, összességében ügyesek vagytok, csak így tovább! Köszi, üdv: Buzás Ferenc
  64. A dizánj mobilra jó, de asztali gépen nem szép, nagyon szögletes és pasis. Sztem mivel több nő használja, mint férfi, kicsit finomítani kellene :)
  65. Nem látszanak a megjegyzések a recepteknél,nehezebb kiválasztani , hogy melyik a megfelelő (pl. Rio mare tonhal, "az olajat leöntve" megjegyzést nem látom egyből a lenyiló listában) .
  66. A régit megszoktuk - és mindig időbe telik átállni valami újra.
  67. Nem lenne szabad közösíteni a mobil és az asztali felületet. Ilyenre még (legalábbis a mobil felület irányában) nem nagyon láttam példát. Annak idején az átláthatatlan "minden kocka" mobil felület bevezetésekor csak azért maradtam a KalóriaBázisnál mert telefonon is lehetett használni az asztali felületet. :-(
  68. Lehetne több " nyers"hozzávalók kalória értékét megtalálni .. és az "új étel' bevitelénél lehetne sokkal egyszerűbb az értékek megadása ..és még volt valami de sajnos most nem jut hirtelen eszembe ,... :D
  69. Bocsánat, én nem használom sokat, és mióta új lett a kinézet csak egyszer próbáltam ki. Lehet, hogy csak szokni kéne, de először megrémültem tőle. Nehezen, de végül megtaláltam mindent, sikerült új receptet is beírni, de őszintén hiányzott a régi megszokott felület, nekem az a régi teljesen használható volt és bár a design nem egy általános menő modern valami volt, de egyedi és megszoktuk. Gyakorlatilag a külsőtől elmegy az ember étvágya, dehát ez esetben ez nagyon jó, csak hihetetlen elképesztő ízlése van a készítőnek. :) És mintha most kicsit többet kellene kattingatni, mint eddig. De gondolom így már mobilon is használhatóbbá vált. Ami tetszene benne, az az, hogy mostmár lehet látni rögtön az ételek összetételét ott, amit megettem. Szóval maradhat ilyen is, csak nekünk kellene még szokni. Legközelebb ha újra nekiugrotok, akkor mellőzni kellene a vastag fekete kereteket és kicsit pasztelebb árnyalatúvá tenni a színeket.
  70. Mindkettő jó, Különösebben nem sok változás van ,ami van az sem ad semmi pluszt. De valójában azt sem tudom meg mondani mit kellene, vagy lehetne jobbá tenni, ez úgy is mindig szubjektív. A megrendelő igényeit ,és kívánságait tükrözi és a weblap készítőjét.
  71. Először Macintosh-on nem tudtam nullát írni (nincs num lockom), de ez most már nem gond. Viszont az Uzsi, Vacsi, Nasi gombok engem zavarnak, mikor felviszek egy ételt. Gondolom, a mobil nézethez kellenek a kisebb gombok, de nem lehetne kiírni a teljes nevet. De ez legyen a legkevesebb gondom, köszönöm, hogy karbantartják az oldalt, és fejlesztik. Boldog karácsonyt!
  72. Egyetlen apró észrevétel. Miután beírtam egy adott ételt, nagyon jó lenne, ha most is visszaugrana a kurzor a "beíró" sávba, hogy ne kelljen külön odakattintani. Nagyon jó lett az oldal, és mindig támogatni foglak Titeket!!! Klaudia46
  73. Biztos megszokom, ha így marad, de a régit gyorsabban kezeltem.
  74. Bár egyenlőre nagyon átláthatatlannak érzem, nyilván kell néhány hét és egyértelmű lesz. Köszönöm a munkátokat! Németh István "Nemist"
  75. Túl színes az oldal, zavaró, hogy minden erős telített színekkel jelenik meg. Semleges háttérrel és világsabb tónusú kevert színekkel könnyebb lenne a szemnek.
  76. Ha nem nyavajog senki , hogy újítást szeretne , akkor nem tudom miért kell elrontani , ami bevált .
  77. I-padon használni az új verziót nem olyan kényelmes. Persze lehet hogy ez meg fog változni!
  78. A kalória mellett meg lehessen jegyezni megjegyzésben, bárhogy, hogy mi is az pontosan, akar el is lehessen menteni.
  79. Idővel megszokom. :)
  80. Az elfogyasztott táplálékokat tartalmazó új fekete keret eléggé komorra sikerült, pont mint egy gyászjelentés. A tápanyagok táblázata színekben nem eléggé karakteres, a régi valahogy szembetűnőbben hozta az információt. Ezeket leszámítva imádom a Kalóriabázist, hatalmas segítség a mindennapi küzdelemben! Gyorsan megszoktam a mértékegységek és mennyiségek új beírási módját is. Szóval köszönöm, hogy szolgáltattok, és sikeres, vidám új évet kívánok nektek!
  81. Sok a reklám v nem jól van elhelyezve
  82. Hat sajnálom hogy megváltoztattátok! Nehézkesnek tűnik. Keresek majd másat pedig ezt megszoktam és szerettem.
  83. Ne hallgassatok a morgókra, nagyon jó irányba haladtok és sok felhasználó segít benneteket! Nem könnyű egy ilyen oldal készítése, fejlesztése, hibák vannak, lesznek és javítva lesznek! Ami egy kisebb káosz, az a felvitt készen kapható termékek össze-visszasága, de hát ez a mi hibánk, a felhasználóké! Ha valaki képtelen egy csomagolásról leírni pontosan az adatokat, ez ellen nincs mit tenni. A keresés nehézkes egy kicsit ennyi adat között, de nem lehetetlen, néha többszöri nekifutásra és ellenőrzésre lesz csak találatom. Én szeretem ezt az alkalmazást, gratulálok hozzá és köszönöm minden felhasználó nevében is!
  84. Az új verzióban használhatóság szempontjából az hiányzik (legalábbis pár napja, asztali gépnél ezt tapasztaltam), hogy ha beviszek egy ételt, nem marad ott a kurzor a beviteli mezőn, így nem tudom a beír-enter-beír-enter stb révén folyamatosan bevinni az étkezèseket.
  85. Nagyon joooo! Koszonom! Konnyebben kezelheto az uj verzio. Mondjuk en a reginek is orultem :)
  86. Ne hallgass a vinnyogókra, nagyon klassz munka az új verzió. Csináld úgy, ahogy szerinted jó, jobbára teljesen igazad van :) Észrevétel annyi, hogy a keresõn lehetne még dolgozni, pontos szóra kereséssel pl. (konkrétan a paradicsom vagy az alma a 6. oldal környékén jön elõ a sok almás pite, paradicsomleves stb. után), részletes kereséssel (pl. tartalmazza ezt a két szót, mindegy, milyen sorrendben). Továbbá az új étel és recept felvételét nagyban megkönnyítené, ha ott is mūködnének a gyorsgombok, amik az étkezések rögzítésénél olyan szuperül gyorsítják a dolgokat, és ha visszaugrana a kurzor a keresõsávba egy hozzávaló rögzítése után, az ételnél meg ugrana a következõ mezõbe. Szintén hasznosnak találnám, ha lehetne egyszerūen rögziteni napi kalóriaégetést sporttal vacakolás nélkül, de ez már tényleg csak olyan "ha egyszer halálra unod magad, és már linden más tökéletes" projekt :) Akinek aktivitásmérõje van, az minden nap kap egy elég pontos számot arról, mennyi kalóriát használt ma el, jó lenne, ha erre módosítható lenne minden nap a keret/napi égetés. Ehhez kapcsolódik, hogy jelenleg ha megváltoztatja az ember a keretét, az visszamenõleg is átír minden. Azaz ha lejjebb vessel, meet mondjuk le kéne faragni a karácsonyi plusz kilókat, akkor minden olyan idõszak, ahol ennél magasabb volt a keret, úgy néz ki, mintha folyamatosan túlléptem volna a keretét. Nem óriási gone, de azért motiválóbb, hasznosabb lenne, ha "a múlton semmi nem változtatna" . Köszi a sok munkát, amit az oldalba fektetsz, ha el is nyomja a hisztizõ idióták zaja, vagyunk páran, akik a háttérben hálásan tapsolunk neked! Boldon karácsonyt!
  87. a mennyiségek nehezebben választhatók, például a leveseknél
  88. Két nap alatt elvette a kedvem az oldal használatától..
  89. Tul sok helyet foglal egy-egy felvitt etel, alig fer ki a kepernyore valami, atlathatatlan, tulgondolt lett az egesz. A kevesebb neha tobb. Szuper, hogy egyaltalan letezik ez az oldal, senki nem varja el, hogy frissitgessetek.
  90. Semmi