Teachers JŪRATĖ

Are there other important points Jūratė should consider? Please, give her more detailed feedback and/or comment

  1. Gal pastebejimas toks pats butu visoms mokytojoms, kad pries klausant ir skaitant nauja teksta is vadovelio, visi perzvelgtu atspausdinta zodyneli. Puiku, kad perklausyta teksta duoda po to kiekvienam garsiai paskaityti, kad lavetu tarimas, pataiso netinkama tarima, bet dar noretusi kuo daugiau feedback'o apie musu kalbejimo trukumus, kur reiketu pasistengti. Taip pat gal noretusi, dazniau gauti kalbejimo uzduociu ir daryti pasakojimus asmeniskai, kaip darem Ugnei. :)
  2. Manau galima padaryti dažniau kalbėjimus ne tik rašinius. Visgi skatina ne tik išmokti gramatiškai teisingai naudoti sakinius, bet ir juos formuluoti "on the spot".
  3. Maybe, talk in swedish little bit more often.
  4. Roses are red, violets are blue... Nevermind... You are doing better than you think you are. Never stop being yourself because someone does not give you credit. It will pay off eventually.
  5. Tik teigiami atsiliepimai - mazai itampos klaseje Jurates deka.
  6. Tik geriausi atsiliepimai. Dievinu jūsų pozityva, gera humoro jausmą ir pamokas kurios tikrai kaip šventė. Būčiau norėjus daugiau tokių mokytojų univere ar mokykloje! Keep going! Du är bäst!!!
  7. Tiek kaip mokytoja tiek kaip žmogus nuostabi!!! Puikiai išmano savo darbą, 10 balų iš 10
  8. Nuostabi mokytoja! Mokomoji medziaga pateikiama aiskiai ir suprantamai. Kartais noretusi, jog butu indvidualiai pazymimos besimokanciojo stipriosios ir silpnosios puses.
  9. Jurate yra tobula mokytoja! Visada teigiama, pozytivi, turinti puiku jumoro jausma, kuris visada vietoje, visada laiku. Ji visada sukuria gera, darbine atmosfera. Rupestinga, atsakinga, puikiai mokanti isdestyti. Reta kombinacija, kai zmogus yra ir super profesionalus, lengvai bendraujantis ir paprastas, zmogiskas. Labai dziaugiuosi turedama tokia mokytoja!
  10. No.